banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 


Beste Wandelgangers en -gangsters,

Geen staatssecretaris en ook geen Michael Corleone bij de pasta-avond gezien, maar de rest was er wel, en u was er gelukkig ook. Wat een succes was ons jaarlijkse culinaire hoogtepunt weer. En dan kregen we ook nog de zegen van de weergoden (en/of Al Gore – wie zal het zeggen) zodat dit zomerse tafereel ook nog werd overgoten door een mediterrane saus. Hoeveel pasta kan een mens hebben?

Ook goed nieuws over de toegangsbewijzen, de pretentieuze, niet te missen creditcards van "De Wandelgang”. Die worden nog mooier dan we oorspronkelijk dachten. De ontwerpen brachten ons dermate in vervoering dat superlatieven tekort schoten en we de boel wat hebben vertraagd, zodat we er langer van kunnen genieten en we de spanningsboog wat verder hebben beproefd. Met andere woorden: ze zijn wel klaar, maar operationeel en organisatorisch werd de druk te groot en liepen we de kans dat alleen degenen die hun contributie niet hebben betaald goede sier maken met deze door pure, loyale leden van "De Wandelgang” bekostigde collectors items. 

Maar vrees niet, het grote onderscheid tussen wie wel en wie niet financieel bijdraagt aan de gezelligste sociëteit van Noord-West Europa, wordt zeer binnenkort onthuld. Voorlopig kan een ieder die de binnenvaart een warm hart toedraagt, dat hart weer ophalen, want…

…op donderdag 17 mei speelt zich de "De Wandelgang”weer af in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
Ook dan bent U weer meer dan welkom.

(aanvangstijd is 17.00 uur)


Ad Kriesels 

Ad Kraai

Ruud de Jong

Hét netwerk voor de binnenvaart.