banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 


Beste Wandelgangers en -gangsters,

Het leven is balanceren tussen verlangens en de harde realiteit. Je zou voor de tankvaart een ijzige winter wensen maar de scheepvaart zit natuurlijk niet te wachten op dichtgevroren vaarwegen. Ergens tussen die twee ligt de ideale baan, de weg waar we ons als sociëteit wensen te begeven. Ergens tussen de Beaujolais en de erwtensoep. 
De bijeenkomst van "De Wandelgang”met de Beaujolais Primeur was weer een prima Beaujolaisavond. Wat kan een traditie toch geweldig zijn, vooral als het om Franse wijn gaat. Maar hoe lekker alle exotische avonden dit jaar weer waren, aan het slot van het jaar keren we na alle omzwervingen weer terug op het thuishonk met een oer-Hollandse snertavond. Een avond vlak voor de Kerst, wanneer we terugkijken op een bewogen jaar. Een jaar dat gelukkig nog ruimte genoeg biedt om een paar dagen voor de Kerst al stil te liggen – bijvoorbeeld voor een bezoek aan "De Wandelgang”, maar daar hangen we u niet aan op, u heeft al verplichtingen genoeg, vergeet geen Kerstinkopen te doen – en ruste wat plannen te smeden voor het kansrijke nieuwe jaar.
En mochten de vaarwegen in dat nieuwe jaar daadwerkelijk dichtvriezen, dan organiseren we een extra bijeenkomst van "De Wandelgang”. Inderdaad, met koek en sopie. Een nieuwe traditie wordt geboren. Een mooie Kerstgedachte, nietwaar? Mocht u onverhoopt niet op tijd kunnen stoppen om op 20 december in het ARA-hotel te kunnen zijn, dan bij deze alvast een gelukkig Kerstfeest toegewenst en maak wat moois van de start van 2008 (zodat u volgend jaar wèl tijd heeft voor ons). Voor alle andere leden van "De Wandelgang”, denk erom bij de Snertavond: alweer geen dresscode.

Op donderdag 20 december speelt zich de "De Kerstwandelgang” af in het ARA-hotel in Zwijndrecht. Ook dan bent U weer meer dan welkom. (aanvangstijd is 17.00 uur)


Ad Kriesels
Ad Kraai

Ruud de Jong

Hét netwerk voor de binnenvaart.