banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 


Beste Wandelgangers en -gangsters,

Het nieuwe jaar is nog amper een week oud en daar ligt alweer de uitnodiging op uw deurmat voor de nieuwjaarsbijeenkomst van "De Wandelgang”op 17 januari in het ARA-hotel. Tijd om de Kerst-en-nieuw-roes van u af te schudden, want zo verbaasd hoeft u ook weer niet te zijn. Nieuwjaarsrecepties zijn nu eenmaal meestal vroeg in het jaar. Wat helpt bij dat afschudden is om in besloten kring met alle – honderden – mensen die u vertrouwt en die u vertrouwen een toost uit te brengen op dit veelbelovende jaar. 

2008, wie had dat ooit gedacht? Eind volgend jaar sluiten we het eerste decennium van dit millennium alweer af. En nu al kunnen we met een gerust hart zeggen dat de start van deze eeuw ‘best goed’ genoemd mag worden. Al zag het er aanvankelijk maar somber uit, met die nare aanslagen. Laten we maar hopen dat in 2008 de ergste aanslagen die van de belastingdienst zijn, al zullen sommige individuen daar een tikkeltje anders over denken. 

We zullen u dan ook niet langer lastig vallen met ideeën over vervelende dingen. Het is tijd voor optimisme en dat is wat zo fijn is aan "De Wandelgang”, waarin louter positieve gedachten een vibratie oproepen die bijna verslavend is.

Ondanks of dankzij of vooral door het ontbreken van langdradige speeches, zelfs bij de nieuwjaarsreceptie, is het elk jaar weer een (vroeg) hoogtepunt voor u, en voor ons. Wat is "De Wandelgang” toch een unieke formule. Het draait helemaal om u.

Op donderdag 17 januari speelt zich de "De Nieuwjaarswandelgang” af in het ARA-hotel in Zwijndrecht. Ook dan bent U weer meer dan welkom.

(aanvangstijd is 17.00 uur)


Ad Kriesels 

Ad Kraai

Ruud de Jong

Hét netwerk voor de binnenvaart.