banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 


Beste Wandelgangers en -gangsters,

Terwijl zelfs de grootste ijsschotsen al zijn gesmolten in de vriendelijke voorjaarszon, razen we alweer af op het volgende hoogtepunt van dit sociëteitsjaar, namelijk de pasta-avond. Voor de goede orde: die is pas in april, maar we wilden u alvast warm maken. De pasta wordt uiteraard kort voor de bewuste avond in "De Wandelgang”warm gemaakt. Geen misverstanden: het is verse pasta, in de voorgaande jaren hebben we er breeduit verslag van gedaan hoe selectief we te werk gaan bij de keuze van de juiste Italiaanse herkomst van het deeg. We laten er in elk geval geen gras over groeien. Dat zou namelijk zeer onsmakelijk zijn.

Terug naar het heden. We hebben op 20 maart nog een reguliere bijeenkomst van "De Wandelgang”voor de boeg. Dat zal de eerste bijeenkomst zijn, waar u de gloednieuwe lidmaatschapskaart kan laten zien: de felbegeerde Wandelgangpas 2008. En om het u te vergemakkelijken daarmee op die bewuste avond goede sier te maken, sturen we die nu mee met deze uitnodiging. We weten dat het volkomen overbodig is hieraan toe te voegen dat het ontbreken van de pas bij deze brief een reden heeft. Maar dat is op u gelukkig niet van toepassing. Het is het bewijs dat u over 2008 de bescheiden contributie heeft betaald voor "De Wandelgang”.

Zo wilde ene Geert W. een film vertonen tijdens onze bijeenkomst, maar daar kunnen we niet aan beginnen. We laten namelijk geen mensen zonder Wandelgangpas 2008 binnen. Je kan nou eenmaal niet alles hebben. Zo zal de nieuwe president van de Verenigde Staten gekleurd, vrouwelijk of conservatief zijn, maar nooit alles tegelijk. 

Op donderdag 20 maart speelt zich de "De Wandelgang” af in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
Ook dan bent U weer meer dan welkom.

(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)


Ad Kriesels 

Ad Kraai

Ruud de Jong

Hét netwerk voor de binnenvaart.