banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 


Beste Wandelgangers en -gangsters,

Voor de aprilbijeenkomst van uw sociëteit hebben we mooi weer besteld. Dat klinkt wat oubollig en in de ogen van sommigen zelfs onzinnig, maar het is in dit geval waar. Zelfs al zou het de 17e april buiten sneeuwen – een wat ongemakkelijke waarheid, maar je moet nergens meer gek van opkijken tegenwoordig – dan nog krijg je dat mooi-weer-gevoel als je al die verschillende soorten pasta ziet op de dis van het ARA-hotel. 

Dus deze keer geen rush op de broodjes, maar in Wandelgang-pas langs het pastabuffet. Nee, we gaan deze keer niet zeuren over die paar mensen die hun pas nog niet hebben ontvangen omdat wij hun contributie nog niet hebben ontvangen – waarom zouden we, die mensen komen zichzelf toch een keer tegen. 

Laten we het eerst maar hebben over de Italiaanse toestanden in "De Wandelgang” 

van donderdag 17 april. Wie hebben we allemaal niet uitgenodigd? Silvio Berlusconi bijvoorbeeld, en Ilona Staller (het voormalige Italiaanse parlementslid, beter bekend onder haar artiestennaam Cicciolina, u weet wel). We willen het namelijk wel netjes houden. Bovendien is Ilona van origine een Hongaarse en we hebben nu eenmaal geen goulashavond. 

De reden dat we geen BI’s uitnodigen (Bekende Italianen, maar dat had u al geraden) is natuurlijk even helder als eerste-persing olijfolie. "De Wandelgang” is nu eenmaal geen platform voor opgeblazen ego’s. We blijven liever in alle bescheidenheid de beste sociëteit ter wereld.

Op donderdag 17 april speelt zich de pastavond van "De Wandelgang” af in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
Ook dan bent U weer meer dan welkom.

(aanvangstijd is 17.00 uur)


Ad Kriesels 

Ad Kraai

Ruud de Jong

Hét netwerk voor de binnenvaart.