banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang" 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Wat was het mooi weer. Voor het negende achtereenvolgende jaar moeten we concluderen dat de zomers in Nederland zo slecht nog niet zijn. Misschien plant u voor volgend jaar toch maar eens een fietsvakantie. In dat geval is het wellicht een aardige gedachte maandelijks wat te trainen naar "De Wandelgang" op en neer. Geen last van alcoholcontrole op de terugweg en wij en de andere gasten waarderen zeker ook uw bijdrage aan de oplossing van het parkeerprobleem bij het ARA-hotel. Je zou kunnen zeggen dat "De Wandelgang" slachtoffer van haar eigen succes aan het worden is, maar dat zou suggereren dat we de hoge opkomst het als onprettig ervaren. 
Dat doen we natuurlijk niet. We hoeven alleen nog maar de Haringparty in herinnering te brengen om dat te weerspreken. De enige slachtoffers daar waren de haringen en dat is nu eenmaal hun raison d'être. Wat was het weer mooi.

Maar"De Wandelgang" bestaat niet louter uit mooie herinneringen. Er zijn ook altijd weer veelbelovende vooruitzichten. 
Kortom: er is altijd een volgende bijeenkomst van "De Wandelgang". 
Op donderdag 17 september zien we elkaar weer in het ARA-hotel, met de feestelijke start van het nieuwe sociëteitsseizoen. Feestelijk? Ja natuurlijk, het is elke keer weer een feest.

U bent weer meer dan welkom op donderdag 17 september, in "De Wandelgang" in het ARA-hotel in Zwijndrecht.
(aanvangstijd is 17.00 uur, officiëel einde 21.15 uur)


Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong 

Voor uw agenda. 
De komende bijeenkomsten vallen op de volgende data: 
15 oktober, 19 november en 17 december 


Hét netwerk voor de binnenvaart.