banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Heerlijk vooruitzicht: de feestdagen komen er weer aan. Te beginnen met de Beaujolaisavond in "De Wandelgang” (een week voor Thanksgiving day, weet u nog?) op 19 november. Vervolgens vieren we Kerst op 17 december en we luiden samen met u het nieuwe jaar in op 7 januari, inderdaad de nieuwjaarsreceptie voor 2010. En dan zitten de feestdagen er weer op. U zult zeggen: was Kerst niet op 25 december en Nieuwjaar op 1 januari? Maar u begrijpt natuurlijk wel dat we u ook nog wat privétijd willen gunnen. Vandaar dat we die data zo hebben vastgesteld, voor uw gerief (en dat van ons). 

Wat vliegt de tijd. Het eerste decennium van de 21e eeuw zit er alweer bijna op. Is er veel veranderd sinds de millenniumbug? Tien jaar geleden waren we net neergestreken in restaurant Lommerrijk in Hillegersberg en werd de eerste Beaujolaisavond aangekondigd in "De Wandelgang”. Slimmeriken die opmerken dat we dat dus nu voor de tiende keer doen, verzoeken we hun schoolgeld terug te gaan halen. Het is namelijk de elfde keer. Maar veranderen doet bijna niets in "De Wandelgang”. Het is nog steeds even gezellig en inspirerend. In diezelfde uitnodiging werd dan ook gewag gemaakt van het parkeerprobleem bij Lommerrijk. 
En de rest van de wereld is ook zo’n beetje hetzelfde gebleven, met z’n ups en z’n downs. Wilt u daarover praten? Dat kan, graag zelfs……op donderdag 19 november tijdens de Beaujolaisavond van "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 

Ook dan bent U weer meer dan welkom.
(aanvangstijd is 17.00 uur, officiële eindtijd 21.15 uur)


Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong   

Voor uw agenda: 
de eerstvolgende bijeenkomsten zijn:

17 december op 7 januari Nieuwjaarsparty en 18 februari

Hét netwerk voor de binnenvaart.