banner3.jpg

 Betreft: Sociëteit"De Wandelgang"

Beste Wandelgangers en -gangsters,


Jingle bells, jingle bells, jingle all the way; oh, what joy it is to ride in a one-horse open sleigh. U hoort het, wij zijn al helemaal in de stemming. Je kan moeilijk doorklagen tijdens de Kerstdagen  Dit is een heel moeilijk jaar voor sommigen onder ons en we weten zeker dat allen die naar de Kerstbijeenkomst van "De Wandelgang" komen, meevoelen met de collega's in de binnenvaart, die het dit jaar (aanzienlijk) minder hebbengetroffen dan in voorgaande jaargangen. Dat is nu eenmaal het inlevend vermogen van de gemiddelde Wandelganger of -gangster. Fijn dat we met elkaar zo'n hechte gemeenschap vormen.

In tegenstelling tot de meeste mensen houden wij niet van verrassingen.Daarom zal dit jaar net als de voorgaande jaren de Kerstbijeenkomst in het teken staan van de erwtensoep. Deze ouderwetse snerttraktatie is als altijd weer een prettige opwarming - mits niet te heet verorberd - voor de Feestdagen. We raden u aan ook dit jaar niet teveel te eten tijdens Kerst en Nieuwjaar, en vat geen kou in uw one-horse open sleigh. Want op 7 januari wordt u verwacht op de Nieuwjaarsreceptie van "De Wandelgang". En wel gezond van lijf en leden, vol goede moed om in 2010 er weer ouderwets het beste van te maken.

 Maar eerst bent u op donderdag 17 december weer meer dan welkom tijdens de snertavond van "De Wandelgang" in het ARA-hotel in Zwijndrecht.

(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)


Ad Kriesels      
Ad Kraai
Ruud de Jong

Voor uw agenda:

De eerstkomende bijeenkomsten vinden plaats op de volgen

Hét netwerk voor de binnenvaart.