banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Als u hoort dat de Nederlandse importen van fusili, penne, farfalle en tagliatelle weer zijn toegenomen, denkt u natuurlijk niet onmiddellijk dat de Nederlandse economie weer flink aantrekt. Dat zou wel fijn zijn, maar u weet dat dit een jaarlijkse injectie in de Nederlandse economie betreft, veroorzaakt door de vermaarde Pasta-avond in "De Wandelgang”. Vergeten? Dat geeft niets, ook zonder u vooraf aan te melden bent u welkom bij dit gargantueske evenement.
We hebben alle stukken die de groepjes ambtenaren hebben geproduceerd om de komende jaren eens flink te snijden in de overheidsuitgaven even voor u doorgenomen en we kunnen u geruststellen: er wordt niet gerept van besparingen op "De Wandelgang” of op de pasta-avond in het bijzonder. Het leven is goed als je onafhankelijk bent. Het leven is goed in "De Wandelgang”. 
Zoals u weet doen wij niet aan politiek, maar het is natuurlijk niet verboden tijdens de bijeenkomst in "De Wandelgang” uw mening te geven en wellicht komen we dan samen tot de conclusie dat er in ‘Den Haag’ een steekje los zit om voor te stellen alle kleinere vaarwegen maar te dempen omdat je ze dan niet meer hoeft te onderhouden. Het moet niet veel gekker worden. Misschien nodigen we de volgende keer een paar parlementsleden uit om uit te leggen dat dit soort wilde ideeën leidt tot een uittocht van ondernemers, zodat de volgende Pasta-avond wordt gehouden in de "De Wandelgang” in Toscane. Elk nadeel heb z’n voordeel.

Maar voorlopig houden we het dichter bij huis en blijft U meer dan welkom op de pasta-avond, donderdag 15 april, in  "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
(aanvangstijd is 17.00 uur)


Ad Kriesels
Ad Kraai

Ruud de Jong

Hét netwerk voor de binnenvaart.