banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Voor u ligt de uitnodiging voor de meibijeenkomst van "De Wandelgang”, zodat u uw noodzakelijke, maandelijkse dosis optimisme kunt komen nuttigen. 
Het is niet altijd even gemakkelijk in deze tijden om positief naar de toekomst te blijven kijken. De afgelopen weken zagen we dat een aantal schippers hun geduld verloor en dan worden zomaar weer vaarwegen geblokkeerd, om te protesteren tegen de slechte omstandigheden. 
In "De Wandelgang” zijn we er eerder voor om al te hevige reacties op de moeilijke omstandigheden wat te dempen, al kun je tegenwoordig maar beter vermijden om te zeggen dat je olie op de golven gooit. 

Mei begon dit jaar met een wat verdwaalde voorjaarsstorm, maar we gaan er vanuit dat we op 20 mei de terrasdeuren open kunnen zetten en ervan genieten dat het voorjaar erin is geslaagd deze barre winter geschiedenis te maken. Kijk, dat getuigt van een optimistische inslag waar we allemaal van houden. De toekomst heeft nog zoveel moois te bieden. Het WK in Zuid-Afrika, de haringparty van "De Wandelgang”, noem maar op.

Eerst bent U meer dan welkom op donderdag 20 mei, bij de reguliere bijeenkomst van "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
(aanvangstijd is 17.00 uur, officiëel einde 21.15 uur)


Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong     

De eerstvolgende bijeenkomsten zullen 
op de volgende data plaatsvinden:
17 juni HARINGPARTY, zomerreces 

tot 16 september

Hét netwerk voor de binnenvaart.