banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Dat het WK eindigde in een weinig elegante schoppartij door het Nederlands elftal wil niet zeggen dat we niet blij zijn dat het nieuwe voetbalseizoen weer is begonnen. Al was het maar omdat die eerste competitiewedstrijden meestal samenvallen met de aanloop van het nieuwe seizoen voor "De Wandelgang”. Geen ordinaire schoppartijen maar opbouwende, tactische en technische besprekingen over hoe te handelen in een opverende markt.

Hoezo daar merkt u niets van? Natuurlijk veert de markt op. De veerkracht van ondernemers in de binnenvaart is vermaard. Zeker tien keer per jaar kunnen we met eigen ogen constateren hoe gezond het ondernemersklimaat in de binnenvaart is, in het ARA-hotel.
Het is natuurlijk wel gemakkelijker om succes met de binnenvaart te realiseren als er voldoende lading beschikbaar is. Ook daarvoor wordt gezorgd in "De Wandelgang”, want ook dit seizoen van de sociëteit is weer zwaar beladen en goed gevuld met avonden vol Baeujolais, pasta en uiteraard weer een mooie afsluiting samen met de haringen (weet u nog?). En op de Nieuwjaarsparty zal er Champagne zijn, want we hebben wat te vieren. En niet dat we tweede zijn geworden!

U bent weer meer dan welkom op donderdag 16 september, bij de start van het nieuwe seizoen van "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
(aanvangstijd is 17.00 uur officieel einde 21.15 uur)


Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong 

Voor uw agenda. 
De eerstvolgende bijeenkomsten zijn: 

21 oktober, 18 november  en 16 december

Hét netwerk voor de binnenvaart.