banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang”

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Zoals u weet houden we graag vast aan tradities bij "De Wandelgang”, vooral als die tradities zo nu en dan worden aangepast aan de tijdgeest. Vandaar dat we trots zijn dat we u deze maand kunnen introduceren: "De Wandelgang de français du soir”. In onze moedertaal ook wel ‘de Franse avond’ genoemd. We hebben nog net geen dress code (code vestimentaire) vastgesteld voor deze boeiende avond, vol Franse lekkernijen (delices), maar een flinke zakdoek of servet (serviette) kan geen kwaad. Je weet maar nooit waar het goed voor is als al die delices worden genuttigd. Denk daarbij aan heerlijke fromages, du vin, du pain, enfin u kent het rijmpje net zo goed als wij.

Wat vooral leuk zou zijn en het Franse karakter van deze avond zou versterken, is een Franse deskundige die in het Frans een uitleg geeft over de economie in het zuidwesten van Frankrijk, met een mooie power point presentatie die de helft van de zaal niet kan lezen. Gelukkig is dat verboden in "De Wandelgang”. De deskundige bent u zelf en u bent dan ook aan het woord in de "De Wandelgang”. En wie weet luisteren mensen als Arie Verberk en Mark Rutte wel mee als u uw betoog houdt over hoe het verder moet met tijdgeest en de BV Nederland. Ze zijn in elk geval uitgenodigd, net als u.

U bent weer meer dan welkom op donderdag 21 oktober, op de bijeenkomst van "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
(aanvangstijd is 17.00 uur officiëel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong      

Voor uw agenda.
De eerstvolgende bijeenkomsten zijn: 18 november en 16 december 

Hét netwerk voor de binnenvaart.