banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang”  


Beste Wandelgangers en -gangsters,

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way; oh, what joy it is to ride in a one-horse open sleigh. U hoort het, wij zijn al helemaal in de stemming. Je kan moeilijk doorklagen tijdens de Kerstdagen (kijk, wij zijn nog steeds Sinterklaasrijmpjes aan het maken, voor de kinderen en kleinkinderen). Dit is een heel moeilijk jaar voor sommigen onder ons en we weten zeker dat allen die naar de Kerstbijeenkomst van "De Wandelgang” komen, meevoelen met de collega’s in de binnenvaart, die het dit jaar (aanzienlijk) minder hebben getroffen dan in voorgaande jaargangen. Dat is nu eenmaal het inlevend vermogen van de gemiddelde Wandelganger en –gangster. Fijn dat we met elkaar zo’n hechte gemeenschap vormen.

In tegenstelling tot de meeste mensen houden wij niet van verrassingen. Daarom zal dit jaar net als de voorgaande jaren de Kerstbijeenkomst in het teken staan van de erwtensoep. Deze ouderwetse snerttraktatie is als altijd weer een prettige opwarming – mits niet te heet verorberd – voor de Feestdagen. 
We raden u aan ook dit jaar niet teveel te eten tijdens Kerst en Nieuw, en vat geen kou in uw one-horse open sleigh. Want op 6 januari wordt u verwacht op de Nieuwjaarsreceptie van "De Wandelgang”. En wel gezond van lijf en leden, vol goede moed om in 2011 er weer ouderwets het beste van te maken.

Maar eerst bent u op donderdag 16 december weer meer dan welkom tijdens de snertavond van "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht. (aanvangstijd 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels               Kijk ook eens op onze vernieuwde website:

Ad Kraai                        www.dewandelgang.nl 

Ruud de Jong              (Suggesties zijn altijd welkom)

Hét netwerk voor de binnenvaart.