banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Heeft al gekeken op www.dewandelgang.nl? Waarom niet? Het is een prettige, rustige website geworden, waar u even op adem kan komen. Precies de sfeer die u van "De Wandelgang” mag verwachten. Al meteen op de homepage wordt iedereen met een hart voor de binnenvaart warm welkom geheten. Het klinkt al meteen vertrouwd, vindt u niet? 

Laten we afspreken dat u op de Nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari ons vertelt wat u van de nieuwe website vindt. Want daar gaat het hier over. Het is onvermijdelijk als u tussen Kerst en Oud & Nieuw post van ons krijgt, dat dit een uitnodiging betreft voor de onvolprezen Nieuwjaarsbijeenkomst van "De Wandelgang” .

Er is wel een verschil tussen de website en de bijeenkomst van "De Wandelgang” . Het zou ook vreemd zijn als er geen verschil zou zijn. Dan zou u lekker warm thuisblijven en op internet meegenieten. Op deze website namelijk geen weerbericht. Behalve uiteraard de aankondiging dat de zon altijd schijnt in "De Wandelgang” . Dat is dus het verschil, want menig gesprek op de Nieuwjaarsbijeenkomst zal wel over het weer gaan, dat toch opvallend wit is, deze winter. Wordt dit de winter van de ijsbrekers en de Elfstedentocht? Toen we deze uitnodiging samenstelden, begon het er wel verdacht veel op te lijken.

Hoe dan ook, ijs en weder dienende, kom gezellig naar "De Wandelgang” ,daar komt u op verhaal.

U bent weer meer dan welkom op de Nieuwjaarsbijeenkomst van "De Wandelgang”  op donderdag 6 januari in het ARA-hotel in Zwijndrecht. En noteer meteen in uw agenda de bijeenkomsten van op 17 februari en op 17 maart. Het is eenvoudig te onthouden maar toch maar even noteren!
(aanvangstijd is altijd 17.00 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong

Hét netwerk voor de binnenvaart.