banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Natuurlijk bent u weer van harte uitgenodigd om op 17 maart de bijeenkomst van "De Wandelgang”  bij te wonen. Dat geldt ook voor onze vele vrienden van over de grens. Anders dan sommige politieke partijen voorstaan, nodigen we namelijk graag ook buitenlanders gaarne uit om te delen in de vreugde. 
Onze buitenlandse gasten zijn ons net zo dierbaar als onze landgenoten. En vanwege de lange reis die ze moeten maken, verdienen ze zelfs een extra welkom. Alleen bereikt deze uitnodiging onze buitenlandse gasten lang niet altijd op tijd en vaak is het te laat voor hen om nog een bezoek aan "De Wandelgang”  in te plannen, zeker als de uitnodiging aankomt na de bijeenkomst. Alleen een wonder kan ze dan nog op tijd bij "De Wandelgang” brengen. Gelukkig is er het wonder van moderne communicatie en verstuurt ook uw bestuur net zo gemakkelijk een e-mail als die jongelui tegenwoordig. Maar je kan nog zo slim zijn met communicatie via internet, zonder e-mailadres kom je niet ver. Dus een dringende boodschap aan onze buitenlandse gasten: geef ons (een update van) uw e-mailadres. Dat kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen aan: /uitnodigingen/03-2011/. Voortaan krijgt u deze leuke uitnodiging dan per mail. 
Mocht u denken dat dit voor ons extra lastig is, geloof ons: het is geen enkele moeite. De brief bestaat namelijk al digitaal. Sterker nog: we hebben alle brieven van de afgelopen vier jaar nog allemaal digitaal beschikbaar voor u, mocht u om wonderlijke, enigszins duistere redenen behoefte hebben die nog eens te lezen. Ze staan op onze website /uitnodigingen/03-2011/

Als u toch op die website bent, werp dan een blik op de ledenlijst, of uw gegevens nog helemaal up-to-date zijn. U kunt dan trouwens meteen het fotoarchief bezoeken, want misschien hebben ze u wel op de foto gezet tijdens een vorig bezoek aan "De Wandelgang” Eventueel kan de datum van de foto tegen vergoeding worden aangepast, mocht u een alibi nodig hebben. Je weet maar nooit. Wel weet u zeker dat… 
…u weer meer dan welkom bent op de bijeenkomst van "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht op donderdag 17 maart. En noteer meteen in uw agenda de bijeenkomsten van 21 april en 19 mei. 
(aanvangstijd is 17.00  uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong 

(Het wachtwoord om de ledenlijst in te zien is: wandelen. Niet verder vertellen!!)

Hét netwerk voor de binnenvaart.