banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Terwijl de structuur van de georganiseerde binnenvaart op de schop gaat en er onder leiding van Arie Kraaijeveld een heuse transitieperiode is ingetreden, kunt u zoals elke maand (behalve juli en augustus) koersen op uw vaste baken"De Wandelgang” 
De derde donderdag deze maand valt op 21 april en u bent dus weer welkom om 5 uur ’s middags in het ARA-hotel in Zwijndrecht.

De sociëteit is zoals altijd een broeikas waar nieuwe ideeën groeien en bloeiende vriendschappen ontstaan, die leiden tot innovatieve samenwerkingen. In dat opzicht zouden we het Transitiecomité graag uitnodigen de beraadslagingen voort te zetten in de stimulerende, creatieve atmosfeer van "De Wandelgang” 
. Het broeikaseffect heeft de binnenvaart nooit windeieren gelegd, zullen we maar zeggen. De gezellige commentaren van de sociëteitsleden zullen zeker waardevolle input betekenen, zeker als de leden van het comité even kunnen ontsnappen aan die duffe kantoorruimtes. 
Of Kraaijeveld overstag gaat en we een hoekje (en een paar borrels) moeten reserveren voor de vier voorzitters, horen we te zijner tijd wel. Voor "De Wandelgang”  maakt het niet uit. In de "De Wandelgang” is transitie meer regel dan uitzondering. Zo zijn we om te beginnen in april gewoontegetrouw meer Italiaans dan Nederlands, met de traditionele pasta-avond.

Natuurlijk bent u weer meer dan welkom op de pasta-avond in
"De Wandelgang”  in het ARA-hotel in Zwijndrecht op donderdag 21 april. En noteer meteen in uw agenda de bijeenkomsten van 19 mei en 16 juni (de haringparty).(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.05 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai

Ruud de Jong

Hét netwerk voor de binnenvaart.