banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Gevoel voor humor is de standaard uitrusting voor de leden van "De Wandelgang” . Gelukkig maar, want ondanks het zonnige weer zijn er al depressies genoeg in de binnenvaart, de laatste tijd. En daar is in "De Wandelgang”  geen sprake van. Als u een keer niet kan slapen of u zoekt nog meer inspiratie voor uw ongetwijfeld drukke, ingewikkelde werkzaamheden of privéleven, dan hebben we voor u een authentieke bron van vermaak en heerlijke afleiding: de foto’s van de vorige "Wandelgang”  staan online op https://www.dewandelgang.nl  Dat is gegarandeerd schuddebuiken. De laatste serie opent smakelijk met een bord spaghetti. U raadt het al: dat was de pasta-avond van "De Wandelgang”.
Inderdaad, maar ook van voorgaande gelegenheden zijn er unieke reportages ter lering ende vermaak. Lering? Jazeker, u kunt ook iets opsteken bij "De Wandelgang” . Al is het maar dat u kunt zien hoe mooi het weer was, bijvoorbeeld. 
Het aardige is dat u op deze site ook in kunt loggen. Dat houdt in dat u in het besloten deel van de site kunt kijken en grasduinen. Dat is natuurlijk alleen voor leden (van"De Wandelgang”)
en daarom openbaren we hier alleen voor u het exclusieve wachtwoord: wandelen. (heeft u het genoteerd, we zeggen het nog één keer: wandelen)

Kijkt u ook al zo uit naar de Haringparty van 16 juni? De haringen zijn opnieuw zorgvuldig geselecteerd voor deze bijeenkomst. U kunt ervan verzekerd zijn dat het niet deze haringen zijn, die zich tegoed hebben gedaan aan de Al Qaida-leider. Misschien vragen we nu wel erg veel van uw gevoel voor humor. 
Vertel het ons op 19 mei, want…natuurlijk bent u weer meer dan welkom in "De Wandelgang”  in het ARA-hotel in Zwijndrecht op donderdag 19 mei. 

En noteer meteen in uw agenda de bijeenkomst van 16 juni (de haringparty). (aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong 

Hét netwerk voor de binnenvaart.