banner3.jpg

Betreft: Sociëteit"De Wandelgang” 


Beste Wandelgangers en -gangsters,


Na een zomer die misschien wat minder zonnig was dan we gewend zijn, zetten we de succesvolle reeks bijeenkomsten van "De Wandelgang” voort op 15 september. U weet dat we u daar weer graag verwelkomen. Het is immers de ideale gelegenheid om met elkaar die natte zomer te bespreken en alvast plannen te smeden om niet van de regen in de drup te vervallen. 
Wellicht kunnen we van diezelfde gelegenheid gebruik maken om even het wereldnieuws met elkaar door te nemen, zoals de situatie in de binnenvaart en nog belangrijker: de winst van Nederland op San Marino en Finland. Nou eerlijk gezegd wisten we toen we dit schreven nog niet of Nederland van Finland gewonnen had, maar je raakt snel gewend aan succes. Daar zijn we ons van bewust en we houden daarom "De Wandelgang” sprankelend. Daar slagen we gelukkig al heel lang in. 

Maar voordat we onszelf pijn doen met het op de borst slaan, moeten we niet vergeten dat het vooral u als lid en gewaardeerde gast van "De Wandelgang” bent, die er een sprankelende, immer jeugdige sociëteit van maakt.

U bent uiteraard weer van harte welkom op de barbecue-avond van "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht op donderdag 15 september. (aanvangstijd is 17.00 uur,officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong

Voor uw agenda:
De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op de volgende
data: 20 oktober, 17 november en 15 december

Hét netwerk voor de binnenvaart.