banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang”

Beste Wandelgangers en -gangsters,
Zoals gewoonlijk hoeft er ook op de volgende bijeenkomst van "De Wandelgang” op 17 november helemaal niets, maar we geven graag een vrijblijvend voorschot om te praten over een leuk politiek onderwerp. In "De Wandelgang” komen vanzelfsprekend talrijke vogels van divers pluimage. Die bonte, kleurrijke verzameling van mensen maakt het interessant voor iedereen, en wij als dagelijks bestuur hebben natuurlijk ook iedereen even lief. 
Maar wat uw politieke voorkeur ook is, enige sympathie voor de politieke leider van de SP delen we allemaal, omdat hij zich jarenlang heeft ingezet voor de binnenvaart en hij doet het (in de peilingen) heel erg goed. 
Maar wij doen niet aan politiek. In "De Wandelgang” staan de letters S en P voor StampPot en u begrijpt dat als een logisch gevolg op de uiterst geslaagde Franse Avond het nu de hoogste tijd is voor Hollandse kost. 
Dat wordt weer smullen, ook voor onze buitenlandse gasten. 
Die nodigen wij niet alleen uit om te genieten van de stamppot die zij zeker als exotisch zullen bestempelen, we nodigen hen ook uit om hun BTW-nummer aan ons mede te delen (het liefst per mail: info@dewandelgang.nl). Dat staat wel een beetje boekhouderig in zo’n vrolijke uitnodiging voor weer een geslaagde bijeenkomst van "De Wandelgang”, maar als wij onze leden een voordeeltje kunnen bezorgen, dan doen we dat ook. Als dat nummer bij ons bekend is, hoeven de buitenlandse leden geen BTW te betalen over de contributie, vandaar.
Zo, genoeg over politiek en cijfers, terug naar de leuke dingen in het leven, kortom:

U bent uiteraard weer van harte welkom in de "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht op donderdag 17 november. 
(aanvangstijd is 17.00 uur officieel einde 21.15 uur)


Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong 

Voor uw agenda:
De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats 
op de volgende data: 15 december snert,
en 5 januari Nieuwjaarsparty

Hét netwerk voor de binnenvaart.