banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Misschien dat u tot voor kort twijfelde over België, vanaf de volgende bijeenkomst van "De Wandelgang” is dat niet langer nodig of relevant. De Belgische avond is dan zonder twijfel een feit en dat betekent gewoon genieten van het leven zoals dat alleen in België kan. Wat rijmt er immers beter op ‘genieten’ dan Vlaamse frieten? 

Natuurlijk drukken we door het organiseren van een Belgische avond uit hoe goed en warm de banden zijn met onze zuiderburen en hoe we de ondernemers uit dat land dat het centrum van Europa herbergt, waarderen zoals we dat ook jaarlijks doen voor de collega’s uit Frankrijk en Italië. Laten we eerlijk zijn: alle collega’s van over de grens zijn ons even lief, net als degenen die nog wel binnen onze landsgrenzen hun domicilie hebben. 
We hebben elkaar allemaal nodig in deze moeilijke tijden van bezuinigingen en hervormingen en "De Wandelgang” is bij uitstek de plaats om weer op verhaal te komen. Kredietcrisis noch eurocrisis hebben vat kunnen krijgen op "De Wandelgang” en daarmee is het zo langzamerhand een oase geworden voor de binnenvaart. Laten we afspreken dat we in "De Wandelgang” 
niet spreken over het begrotingstekort, zodat we altijd kunnen zeggen dat er in "De Wandelgang” 
geen sprake was van een begrotingstekort. 
Maken we dan helemaal geen fouten? Nou, vergissen is menselijk en ons is niets menselijks vreemd, zullen we maar zeggen. In de vorige uitnodiging bijvoorbeeld stond de mei-bijeenkomst aangekondigd voor 17 mei. De oplettende christenen onder u hebben natuurlijk al lang gezien dat die datum Hemelvaartsdag is, en dus verschuift de bijeenkomst in mei een week naar 24 mei. Na dit mea culpa van uw dagelijks bestuur garanderen we dus met plezier weer een perfecte bijeenkomst op 15 maart, wanneer we van de talrijke Belgische biersoorten u en ons wel laten smaken.

U bent uiteraard weer van harte welkom bij de Belgische avond in "De Wandelgang” op donderdag 15 maart in het ARA-hotel in Zwijndrecht.(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)


Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong 


Voor uw agenda. De eerstkomende bijeenkomsten zijn georganiseerd op de volgende data: 19 april en Let op! 24 mei

Hét netwerk voor de binnenvaart.