banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 


Beste Wandelgangers en -gangsters,


Wat leven we toch in een wonderlijke wereld. Zo bestrijden oppositiepartijen de zittende regering te vuur en te zwaard en het volgende moment weten ze elkaar te vinden in dat goeie, ouwe landsbelang. Ze sluiten een akkoord om Nederland te redden van de Brusselse slachtbank en om te benadrukken hoe fantastisch de sfeer is tijdens het overleg over de toekomst van Nederland, noemen ze de overeenkomst het ‘Wandelgangakkoord’
Need we say more? 

Natuurlijk refereren ze daarmee aan de onovertroffen, legendarische sfeer in onze sociëteit met die unieke naam. We zijn trots dat we onze naam mochten lenen aan dit historische moment in de vaderlandse geschiedenis.

Die vaderlandse geschiedenis kent (gelukkig) nog meer hoogtepunten. Zo was er de Verenigde Oost-Indische Compagnie, in welke tijd de varende natie ook de meest welvarende natie werd.

Wel, varen doen we nog steeds en het Indonesische eten staat voor u klaar op de eerstvolgende bijeenkomst van "De Wandelgang”  op donderdag 24 mei. Terwijl de smaakvolle tijd van de VOC weer herleeft in het ARA-hotel en de VOC-mentaliteit natuurlijk nog welig tiert in de binnenvaart, biedt deze sociëteit weer volop gelegenheid om de actuele situatie met elkaar door te nemen, in de sector, in het land en in Europa. Geniet ervan, want het kan nog slechts tweemaal vóór het zomerreces. 

De haringen lopen zich al warm, want die mogen in zekere zin meedoen met de EK dit jaar.

U bent uiteraard weer van harte welkom bij de Indonesische avond in "De Wandelgang” op donderdag 24 mei in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur )


Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong

Voor uw agenda! De eerstvolgende bijeenkomsten worden genoteerd op de volgende data: 21 juni (Haringparty) en 20 september.

Hét netwerk voor de binnenvaart.