banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang”

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Wat leek het ons een leuk idee om samen met de gasten van "De Wandelgang” te genieten van één van de kwartfinales van het EK en wel op donderdag 21 juni in het ARA-hotel. De kans dat het Nederlands elftal die avond z’n opwachting zal maken in het National Stadion in Warschau is terwijl we dit schrijven, geslonken naar nihil, dus daarom hebben we opdracht gegeven om de haringen in hun natuurlijke kleur aan u te presenteren tijdens de traditionele haringparty van "De Wandelgang” We vroegen ons al af of oranje haringen eigenlijk wel appetijtelijk genoeg waren.

U weet natuurlijk al meer (de uitslag van Nederland-Duitsland bijvoorbeeld) maar zo gaat dat nu eenmaal in enerverende tijden. We konden niet anders dan het feestelijke gevoel onafhankelijk te maken van de prestaties van een stelletje verwende voetbalmiljonairs. En dus zijn voor de voetballiefhebbers de wedstrijden van die avond wel degelijk te volgen op de geavanceerde schermen van "De Wandelgang”
Maar tegelijkertijd biedt "De Wandelgang” precies zoals u gewend bent, voor iedereen de gelegenheid elke emotie te delen met de andere Wandelgangers en –gangsters. Dat zijn van die fijne zekerheden in het leven. Dus of Arjen Robben of Robin van Persie het vuur uit hun sloffen lopen of niet, "De Wandelgang” scoort altijd!

U bent uiteraard weer van harte welkom bij de Haringparty in "De Wandelgang” op donderdag 21 juni in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 

(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels

Ad Kraai

Ruud de Jong

Voor uw agenda. De eerstvolgende bijeenkomst na het zomerreces staat gepland op 20 september. Prettige vakantie!!


Hét netwerk voor de binnenvaart.