banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang”

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Ooit gedacht ook buiten het vakantieseizoen een originele Noche española te beleven? In "De Wandelgang” kan het zomaar gebeuren op een mooie voorjaarsavond. De eerste Spaanse Avond in "De Wandelgang” valt om precies te zijn op donderdag 21 maart. Een avond met sfeer, natuurlijk omdat er altijd goed gezorgd wordt voor de inwendige mens, maar niet in de laatste plaats vanwege de zeer Spaanse ambiance met castagnetten en uiteraard een Spaanse gitarist (iemand die op een Spaanse gitaar speelt).

Mochten er onder u zijn die nog bedenkingen hebben – bijvoorbeeld in verband met overlevering van herinneringen aan de Tachtigjarige Oorlog of vanwege de laatste finale van het WK – die gaat wat missen. 
Maar zelfs voor hen die thuisblijven valt er steeds meer te genieten bij "De Wandelgang” Immers, er worden leuke fotoreportages geplaatst op de website www.dewandelgang.nl, maar binnenkort komt daar – het kon niet uitblijven – een pagina op Facebook bij. 

U gaat die leuk vinden en wij vinden het leuk als u de pagina ‘liket’ ( ). In het Spaans is dat ‘gusta’. Maar kom eerst maar gezellig naar de niet-virtuele "De Wandelgang” (Pasarela), want… 

U bent uiteraard weer van harte welkom bij de Spaanse Avond in "De Wandelgang” op donderdag 21 maart in het ARA-hotel in Zwijndrecht. (aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong 

Voor uw agenda:
De eerstvolgende bijeenkomsten staan genoteerd op de volgende data:

18 april, 16 mei en de Haringparty op 20 juni

Hét netwerk voor de binnenvaart.