banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang”


Beste Wandelgangers en -gangsters,


Ook als Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima niet ingaan op de invitatie om met u in "De Wandelgang” van gedachten te wisselen over de toekomst van het waterrijke Koninkrijk der Nederlanden, staat het u vrij het Koningslied aan te heffen. Maar het is niet verplicht. We doen niet aan verplichtingen in "De Wandelgang”. Dat de Waterkroonprins nu onze Koning is, vervult ons wel met trots, zoals u ook al op onze website (www.dewandelgang.nl) hebt kunnen zien, waar het Koninklijk paar zomaar prijkt op de ‘Foto van de maand’.

Waar we zeker de gevulde glazen met elkaar zullen heffen is bij de traditionele Italiaanse avond in "De Wandelgang”. Velen onder u zal het water in de mond lopen bij de herinneringen aan zoveel gezellige Pasta-avonden in "De Wandelgang”. Ook dit jaar hebben de vaste culinaire medewerkers van de "De Wandelgang” Italiaanse streken afgestruind op zoek naar de beste tarwesoorten die de basis vormen voor die heerlijke deegslierten. De pasta’s in alle soorten en maten maken weer hun opwachting tijdens de Italiaanse avond op 16 mei in "De Wandelgang”. Want ook Koning Willem-Alexander weet waar de W voor staat. Het is de W van Willem, de W van Wij en natuurlijk de W van "Wandelgang”

U bent uiteraard weer van harte welkom bij de pasta-avond in "De Wandelgang” op donderdag 16 mei in het ARA-hotel in Zwijndrecht.  

(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong 

Voor uw agenda:
De eerstvolgende bijeenkomsten staan genoteerd op de volgende data:
20 juni HARINGPARTY!! en let op: 19 september(na het zomerreces)


P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres (info@dewandelgang.nl)

Hét netwerk voor de binnenvaart.