banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang”

Beste Wandelgangers en -gangsters,

"Ze waren nog niet vet genoeg”, luidde de officiële lezing waarom er op Vlaggetjesdag geen Nieuwe Haring verkrijgbaar was. Maar achter de schermen is er goed over nagedacht (en flink gelobbyd). Het moest en zou "De Wandelgang” zijn, die als eerste dit jaar de Nieuwe Haring kon presenteren. En inderdaad komen op 19 juni de schepen terug met hun eerste haringvangst en prompt op 20 juni kunt u als trouwe Wandelganger (of –gangster) komen genieten van die lekkernij. Een samenloop van omstandigheden? Dat kan geen toeval zijn. 

Vergis u niet: alleen de allerbeste haringen komen het ARA-Hotel binnen. Onze vaste leverancier wint elk jaar weer prijzen om de kwaliteit van wat hij ons levert. Hij komt van goeden huize en dat is maar goed ook want om de kwaliteit van de haringen van vorig jaar te overtreffen zal hij alle registers open moeten trekken (en natuurlijk Hollandse Nieuwe serveren, het is nou eenmaal geen registerparty).

Ook op deze laatste bijeenkomst van het "De Wandelgang” -seizoen 2012/2013 geen officiële poespas, want daar houden we niet van, maar wel een officiële gast. De nieuwe burgemeester van Zwijndrecht komt gewoon ook een even een nieuwe haring happen. Gelukkig is die goede, oude binnenvaart voor hem ook nieuw, dus kan hij daar meteen ook van proeven. We hebben betere smoezen gehoord, maar toch: we heten Dominic Schrijer van harte welkom. Hij is de eerste burgemeester die onder Koning Willem-Alexander werd benoemd, en dan heb je een streepje bij ons voor. 

Maar ook u bent uiteraard weer van harte welkom bij de haringparty in "De Wandelgang” op donderdag 20 juni in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)
       

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong        

Voor uw agenda:
De eerstvolgende bijeenkomsten staan genoteerd op 19 september(na het zomerreces)

P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres (info@dewandelgang.nl)

Hét netwerk voor de binnenvaart.