banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang"

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Er is nooit sprake van een gewone bijeenkomst van "De Wandelgang", alsof we op routine de ene na de andere bijeenkomst organiseren. Het is altijd speciaal, maar net zo goed bijzonder is dat we sommige gewoonten wel erg trouw zijn. Gewoon omdat het zo leuk is. Neem de barbecue (BBQ) waarmee "De Wandelgang" het seizoen opent op donderdag 19 september. Gelukkig is het die dag mooi weer, dus kunnen we van een prachtige nazomer genieten, met uitzicht op die goeie Oude Maas. Zoals u van ons gewend bent, zal het vlees dat wordt geserveerd, afkomstig zijn van dieren die de tijd van hun leven hebben gehad tijdens het scharrelen, voordat ze in het ARA-hotel belandden.

Met het nieuwe seizoen voor de sociëteit begint ook weer een tijd van hoop voor de binnenvaart. Het personeel van de WSV is weer aan het werk, Arie Kraaijeveld stopt met zijn werk in de binnenvaart en de vrachtprijzen vliegen weer omhoog. Allemaal positieve berichten, al zal het voor een deel wel wishfull thinkingzijn (zo gemakkelijk komen we niet van de Kraai af) maar zo zijn we nou eenmaal: optimistisch want alles en iedereen komt wel weer op zijn pootjes terecht. Zo geloven we ook heilig dat u er ook weer bij bent, de komende bijeenkomst.

Want u bent uiteraard weer van harte welkom bij de BBQ in "De Wandelgang" op donderdag 19 september in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 

(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels

Ad Kraai

Ruud de Jong


(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)
               

Voor uw agenda:
De eerstvolgende bijeenkomsten staan genoteerd op 17 oktober, 21 november en 19 december

P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres (info@dewandelgang.nl)

Hét netwerk voor de binnenvaart.