banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang”

Beste Wandelgangers en -gangsters,


Natuurlijk bent U de wat overschatte Sinterklaasstorm al zo goed als vergeten. Daar is niks mis mee, want U bent net als wij iemand die vooruit kijkt en niet achterom. Daarom gaan we deze decembermaand net zo stormachtig voortzetten als zij begonnen is. Hoe verrassend elke bijeenkomst van "De Wandelgang” ook is, we kunnen niet verhullen dat we net als bij talloze eerdere bijeenkomsten van "De Wandelgang” in december het jaar afsluiten. En dat doen we al niet minder traditioneel met de oer-Hollandse snertavond. Een mooie afsluiting van een jaar waarin exotische avonden de revue van "De Wandelgang” passeerden. En wat is er mooier dan met elkaar aan de erwtensoep als het buiten stormt en regent?

Wie zijn wij om aan een succesformule te gaan sleutelen? U voelt hem al aankomen: na het afsluiten van het ene jaar volgt de start van een volgend jaar. We klagen allemaal wel eens dat de tijd vliegt, maar het is toch een prachtige formule: er is nooit gebrek aan jaren, er komt altijd weer een volgend jaar. Het lijkt de binnenvaart wel; nooit een tekort aan schepen. Je kan het zo af en toe wel anders wensen, maar het is gewoon de werkelijkheid en we zijn in deze bedrijfstak nu eenmaal geboren realisten. Ook keiharde realiteit is dat de Nieuwjaarsreceptie van "De Wandelgang” dit jaar bijna op nieuwjaarsdag valt: om precies te zijn op 2 januari. Meer nog dan in voorgaande jaren is het dus noodzakelijk dat U die datum al vóór de Feestdagenroes losbarst, in uw agenda schrijft. Als U dat uitstelt tot ‘volgend jaar’ loopt U het risico dat U voor de Nieuwjaarsreceptie achterom moet gaan kijken. En we hadden net afgesproken dat we dat niet (meer) doen.

We kijken ernaar uit om U te zien, want U bent uiteraard weer van harte welkom bij de snertavond in Kerstsfeer op donderdag 19 december in "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht en bij de Nieuwjaarsreceptie kort na de jaarwisseling op 2 januari 2014. 
(aanvangstijd is voor beide bijeenkomsten 17.00 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong 
     

Voor uw agenda! 
De eerstvolgende bijeenkomsten worden georganiseerd op de volgende data: de Nieuwjaarsparty op 2 januari 2014 en op 20 februari.  


Het Bestuur wenst U alles wat wenselijk is in het nieuwe jaar!

P.S.  Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres (info@dewandelgang.nl)

Hét netwerk voor de binnenvaart.