banner3.jpg

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang”


Beste Wandelgangers en -gangsters,

Fijn dat die opwarming van de aardbol zelfs de klimaatsceptici al zo vroeg in maart de lentekriebels bezorgt. Rupsen ontpoppen zich hals over kop tot vlinders en met die vrolijke fladderaars in de buik kan het niet anders dan dat de lucht zwanger is van de liefde. Een sfeer die iedereen aanspreekt in "De Wandelgang”

In dat heerlijk lenteweer kunnen tijdens de eerste lente-bijeenkomst van "De Wandelgang” op 20 maart de terrasdeuren van het ARA-hotel open en zien we hoe groen het gras is aan de overkant van de Oude Maas, want: L'herbe est toujours plus verte chez le voisin. Gelukkig maakt liefde blind (L'amour est aveugle). U ziet het al aan die vrolijke cursieve vertalingen: we koersen af op de Franse Avond. Elk jaar weer een onvergetelijke belevenis. U behoeft zich niet te schamen dat u zich die van vorig jaar niet kunt herinneren. Dat kan namelijk kloppen, want we hebben met le soirée français een jaartje overgeslagen. Enerzijds gaven we de voorkeur aan – uiteraard succesvolle – experimenten met andere mediterrane landen als Spanje en uiteraard Italië en anderzijds, laten we eerlijk zijn: le plus vous attendez, plus il est délicieux. Het is een beetje een Google-vertaling, maar u begrijpt het wel: hoe langer je wacht, hoe lekkerder het is. Maar wacht niet te lang, want…

… we bereiden u weer een warm welkom in "De Wandelgang” op donderdag 20 maart bij de Franse avond in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 

(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels

Ad Kraai

Ruud de Jong 

Voor uw agenda! 
De eerstvolgende bijeenkomsten worden georganiseerd op 17 april, 15 mei en 19 juni (De haringparty)


P.S.  Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.