banner3.jpg

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Als "De Wandelgang” bewandelen we graag de Koninklijke weg, die zoals u weet over water leidt. Otto Slokkers, veelzijdig binnenvaartondernemer en lid van onze Raad van Advies,werd in naam van de Koning geridderd. Daarmee is "De Wandelgang” zelf nog net nietKoninklijk, al lijkt het daar wel vaak op, gezien de prinsheerlijke wijze waarop we onze gasten elke maand weer verrassen met vorstelijke gerechten en royale ‘spraakwaters’ en niet te vergeten de majestueuze locatie waar zich dit alles voltrekt. Laten we tenminste een toost uitbrengen op deze ingetogen Ridder die onze Koninklijke bedrijfstak zoveel geschonken heeft.

Iets meer over de vorstelijke gerechten. Toen Italië nog een aantal koninkrijkjes telde, creëerden de Italiaanse onderdanen een serie gerechten die de bakermat werden van wat anno 2014 wereldwijd bekend staat als ‘de Italiaan’. Pizza’s, pasta’s, Parmezaanse kaas en wat er over is aan groenten en deeg gaat in een heerlijke minestrone. Krijgt u al trek? Wij ook. Toch nog even geduld tot 15 mei, als we elkaar treffen bij de jaarlijkse pasta-avond in "De Wandelgang”.  Inderdaad, de beurs met de nieuwe naam ‘Maritime Industry’ in Gorinchem speelt zich die week ook af, een klein half uurtje van het ARA-hotel. We hopen oprecht dat daar ook nog wel mensen heengaan, die donderdagavond.

Voel u welkom op de enige originele pasta-avond in de "De Wandelgang”op donderdag 15mei in het ARA-hotel in Zwijndrecht.

(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels

Ad Kraai

Ruud de Jong 

Voor uw agenda! 
De eerstvolgende bijeenkomsten wordt georganiseerd
19 juni (De haringparty)


P.S.  Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.