banner3.jpg

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Op 19 maart is er een gewone bijeenkomst in "De Wandelgang”, met soep en broodjes. Maar wat is gewoon als de crème de la crème van de binnenvaart samenkomt in de inspirerende ambiance die uw sociëteit steevast weet te bieden? 

Natuurlijk hebben we een lange reeks van nogal sensationele bijeenkomsten achter de rug, waarbij het ene exotische gerecht volgde op de andere verleidelijke spijzen uit de wereldkeuken. Hoe lekker, gezellig en aantrekkelijk die avonden ook waren – en zullen zijn, want er staat u nog wel één en ander te wachten – we moeten niet vergeten dat de kern van "De Wandelgang” heel simpel is: dan bent u namelijk zelf. En met u alle collega’s, concurrenten, klanten en medewerkers, die samen met u verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de binnenvaart. 


Tot zover de introspectie van deze maand. Erg zinvol, maar het moet niet te lang duren. We hebben elkaar nog zoveel te vertellen en dat doen we toch ook nog steeds in "De Wandelgang”. Want dat reilen en zeilen mag dan wel weer steeds beter gaan, de economie mag van ons nog wel wat sneller aantrekken. Laten we daarover ideeën uitwisselen.


De dag vóór de bijeenkomst mogen we allemaal ons democratische hart laten spreken bij de landelijke verkiezingspeiling, ook wel bekend als de Statenverkiezingen. We wagen ons niet aan voorspellingen, maar dat Nederland een voorbeeld van politieke stabiliteit is, zal ook de 18e weer niet onomstotelijk worden bewezen. Daarom: gewoon soep en broodjes. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een motto dat de regering niet zou misstaan. 

Voel u welkom op donderdag 19 maart in Gebouw De Maas aan de Rotterdamse Veerhaven, in "De Wandelgang”. (Aanvangstijd is 18.00 uur; einde 21.00 uur.) 

Uw bestuur:
Dirk-Jan Bezemer
Alexander Wanders
Els Oosse
Robbert Klaverdijk


P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.