banner3.jpg

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Voor de meeste mensen die op 2, 3 of 4 juni ‘Maritime Industry’ (beter bekend als ‘de beurs in Gorinchem’) bezoeken is dat een uitgelezen kans om de kennis van de stand van zaken in scheepstechnieken te updaten. Tenminste, dat zou je denken, gezien de ruim 500 exposanten, voor het overgrote deel leveranciers van technische hoogstandjes. De ruim 16.000 bezoekers die dagenlang tussen de stands vol hypermoderne presentaties door laveren, hebben echter een hoger doel voor ogen: bijpraten. 

Een activiteit waar geen einde aan lijkt te komen en gelukkig maar. Het zou een ongezellige bedoening worden als we de tijd niet meer zouden nemen om naar elkaar te luisteren (waarbij we ervan uitgaan dat bij al dat bijpraten er ook mensen zijn die luisteren). 

In zekere zin zou je dus kunnen zeggen dat ‘de beurs in Gorinchem’ een zeer uitgebreide bijeenkomst is van "De Wandelgang”. Tien keer per jaar – en dus op donderdag 21 mei weer – is "De Wandelgang” toch weer een uitgelezen kans om bij te praten. Dat kan ook over technieken gaan, al is dat zeker niet verplicht en om dat te benadrukken stellen we in "De Wandelgang” geen motoren, boegschroeven, stuurmachines of al dan niet hefbare stuurhutten ten toon. 

We praten liever bij in de ambiance van de Rotterdamse Veerhaven. Het wordt mooi weer die dag en dat betekent: genieten van het zicht op de Nieuwe Maas. Een mooie gelegenheid bovendien om met collega’s, vrienden en relaties af te spreken wanneer je naar ‘de beurs in Gorinchem’ gaat.

Voel u welkom op donderdag 16 april in Gebouw De Maas aan de Rotterdamse Veerhaven, in "De Wandelgang”.

(Aanvangstijd is 18.00 uur; kijk voor gratis parkeermogelijkheden op het kaartje)  

Uw bestuur:

Dirk-Jan Bezemer
Alexander Wanders
Els Oosse
Robbert Klaverdijk

P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.