banner3.jpg

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Haring met stroopwafels – zoiets verzin je niet. Toch kan het zomaar gebeuren bij de Haringparty van "De Wandelgang” op 18 juni, uiteraard op de inmiddels vertrouwde locatie Gebouw De Maas aan de Rotterdamse Veerhaven. Terwijl een hele school haringen wordt verschalkt door de leden van uw sociëteit, geeft de meest originele Rotterdamse band The Amazing Stroopwafels een concert, speciaal voor de leden van "De Wandelgang”.

Iedereen kan tegenwoordig een bijeenkomst organiseren waarbij haringen worden gegeten, maar een Haringparty neerzetten zoals "De Wandelgang”dat doet, dat kan alleen in "De Wandelgang”. Het zijn ook niet zomaar haringen. Deze zorgvuldig geselecteerde Clupea Harengus (Latijn voor haringen) worden klaargemaakt door de wereldtop in vishandels: Vishandel Schot uit Tholen brengt de speciale haringkar mee. Dat wordt dringen bij de kar. Niet uitgesloten is dat u daar één van de Stroopwafels voor u heeft staan, want die zullen toch tussen de hits door een harinkje willen happen. Hun laatste (verzamel)CD heet niet voor niets ‘All you can eat’. Hoewel ze oorspronkelijk ook Engelstalige liedjes maakten, zijn de ‘Stroopwafels’ – zoals hun fans ze liefkozend noemen – vooral actief met Nederlandstalige liedjes en staan ze nog regelmatig gewoon op straat – bijvoorbeeld op het Binnenwegplein of op de Lijnbaan – om het winkelend publiek te vermaken. Maar op 18 juni dus lekker intiem samen met Vishandel Schot uit Tholen in "De Wandelgang”, enkel en alleen voor u (en ons). Wordt hier een traditie geboren? 
The Amazing Stroopwafels horen bij Rotterdam zoals de haven en de binnenvaart bij Rotterdam horen. 

Vanwege het volle programma zal deze avond in "De Wandelgang” pas om 22.00 uur eindigen.

Voel u welkom op donderdag 18 juni in Gebouw De Maas aan de Rotterdamse Veerhaven, bij de Haringparty in "De Wandelgang”.

(Aanvangstijd is 18.00 uur; kijk voor gratis parkeermogelijkheden op het kaartje)  

Uw bestuur:

Dirk-Jan Bezemer
Alexander Wanders
Els Oosse
Robbert Klaverdijk

P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.