banner3.jpg

Aan allen die de binnenvaart een warm hart toedragen 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

 Vier met ons de start van 2016 aan boord van  "De Wandelgang”. Het klinkt als een metafoor, maar deze keer is het dat niet. We heten u letterlijk welkom aan boord op 7 januari bij onze en uw Nieuwjaarsreceptie. 

Aan boord van het prachtige passagiersschip "Amelia" van Scylla Tours, dat speciaal voor deze gelegenheid is afgemeerd aan de Rotterdamse Westerkade. Op een steenworp van het vertrouwde onderkomen van "De Wandelgang”. 

Wij gooien uiteraard niet met stenen en hopen spoedig weer wel gebruik te kunnen maken van het wonderschone Gebouw De Maas. U hoort hier binnenkort meer over (altijd spannend, zo’n cliffhanger, vindt u ook niet?). 

De Nieuwjaarsreceptie in  "De Wandelgang” is sowieso nooit zomaar een gebeurtenis. Ook 2016 wordt weer een bijzonder jaar en dat begint met een bijeenkomst in uw favoriete sociëteit, waar u niet omheen kunt. De 2016 Nieuwjaarsreceptie speelt zich af in het restaurant aan boord van de "Amelia" . Dat restaurant telt meerdere bars, een dansvloer en twee verdiepingen. Er hoeft u niets te ontgaan, want de beide verdiepingen zijn met elkaar verbonden door een vide.

Om de bijeenkomst letterlijk en figuurlijk luister bij te zetten, maakt René Calame zijn opwachting. U kan nu nog zeggen dat u niet weet wie dat is. Na 7 januari is dat definitief verleden tijd. René Calame is namelijk niet alleen zanger, hij is tevens entertainer. Bovendien onderscheidt hij zich als een toetsenvirtuoos. 

Iedereen is welkom om een nieuwjaarspeech af te steken als hij of zij zich daartoe geroepen voelt. We kunnen echter niet garanderen dat meer dan uw directe omgeving het zal horen. Het komt meestal toch op hetzelfde neer: we wensen iedereen – zelfs onze concurrenten – een weergaloos 2016. 

En daar sluiten wij ons als bestuur van de sociëteit natuurlijk volmondig bij aan. Maar u heeft eerst nog heerlijke feestdagen voor de boeg. Geniet daarvan!

Voel u welkom op de Nieuwjaarsreceptie op donderdag  7 januari 2016 vanaf 17.00 uur aan boord van het mps "Amelia" , afgemeerd aan de Westerkade in Rotterdam, kortom: in "De Wandelgang”.
 

(Aanvangstijd is 17.00 uur; kijk voor gratis parkeermogelijkheden op het kaartje)  

Uw bestuur:

Dirk-Jan Bezemer
Alexander Wanders
Els Oosse
Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij

P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.