banner3.jpg

Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,

Op de bijeenkomst van „De Wandelgang” op 15 september kan u even op adem komen na een (soms) zeer warme zomer. De nieuwe locatie van „De Wandelgang” wordt door de leden van de sociëteit enorm op prijs gesteld. Het terras van The Boathouse kreeg bij een test van het AD een volle 9 toegekend als één van de beste terrassen van Rotterdam.


CEO van Havenbedrijf Rotterdam Alard Castelein zou de eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen komen praten. Helaas is de heer Castelein 15 september verhinderd. We hebben besloten om geen vervanger voor september te zoeken, want zo’n eerste bijeenkomst na de zomer is het best lekker om eerst maar eens onder elkaar bij te praten.


In oktober zal programmaleider Henk van Laar van het Bureau Telematica Binnenvaart ons verblijden met een voordracht. Ongetwijfeld zal het door hem vorig jaar geïntroduceerde Binnenvaart 3.0 daarbij uitvoerig aan de orde komen. Uiteraard zien we u weer graag in The Boathouse op 15 september, in onze eigen sociëteit „De Wandelgang” 2.0.


Voel u als vanouds welkom op de nieuwe locatie van „De Wandelgang” op donderdag 15 september 2016, in The Boathouse aan de Kralingse Plas.


Uw dagelijks bestuur:

Dirk-Jan Bezemer

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij


Aanvang is 18.00 uur van die tijd is parkeren gratis.


Hét netwerk voor de binnenvaart.