banner3.jpg

Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,

Met de voordracht door Henk van Laar in “De Wandelgang” van 20 oktober krijgt het nieuwe seizoen van de sociëteit meteen iets extra’s. We beginnen vroeg want Feyenoord speelt die avond. Helaas was de UEFA niet bereid de datum te wijzigen, dus moeten we ons daarin schikken. 


De wedstrijd tegen Zorya Loehansk begint om 21:05 uur. Zorya mag dan geen Manchester United (of Fenerbahçe) zijn, u moet dat Oekraïense team ook weer niet onderschatten. Ze werden in 1972 zomaar kampioen van de Sowjet Unie.


Henk van Laar is meer met de toekomst bezig. En wel met de toekomst van de binnenvaart. Hij is programmaleider bij het Bureau Telematica Binnenvaart en vorig jaar tijdens de Europort beurs introduceerde hij Binnenvaart 3.0, het programma om in uw bedrijfstak duizelingwekkende innovaties te ontwikkelen. Hij biedt tijdens de oktober-bijeenkomst van “De Wandelgang” een fascinerend doorkijkje naar een tijd die we allemaal (hopelijk) nog mee gaan maken. We zijn met u benieuwd naar zijn verhaal. U kan daar later over teruglezen op de compleet vernieuwde website “De Wandelgang”. Vanwege het voetbal en de beloofde voordracht, stellen we voor dat u op tijd komt, dan hebben we ook nog even gelegenheid te doen waar we allemaal in “De Wandelgang” het beste in zijn: elkaar op de hoogte brengen van onze eigen duizelingwekkende ontwikkelingen.


Voel u weer welkom in “De Wandelgang” op donderdag 20 oktober 2016, in The Boathouse aan de Kralingse Plas, adres: Langepad 51 in Rotterdam.

(Aanvangstijd is 18.00 uur; vanaf die tijd is parkeren gratis).


Uw dagelijks bestuur:

Dirk-Jan Bezemer

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij


Eerstvolgende Wandelgang bijeenkomsten: 

  • 17 november 2016
  • 5 januari 2017 ( Nieuwjaarsreceptie)

Hét netwerk voor de binnenvaart.