banner3.jpg


Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,

Dat het jaar begonnen is met interessante waterstanden op de Rijn was niet onze verdienste, maar het geeft wel aan dat 2017 een bijzonder jaar belooft te worden. En daar kan en wil "De Wandelgang" wel een steentje aan bijdragen. Na de heerlijk drukke Nieuwjaarsreceptie in The Boathouse houden we de vaart erin en de plannen voor de bijeenkomsten in "De Wandelgang" zijn op z’n zachtst gezegd veelbelovend te noemen.Meteen al op 16 februari presenteert "De Wandelgang" een wijnproeverij van de huisleverancier van The Boathouse. 
Deze keer geen broodjes met soep, maar een satéschotel met nasi, salade en brood. "De Wandelgang" is natuurlijk exclusief voor u als lid maar deze keer willen we niet alles voor onszelf houden en bij hoge uitzondering zijn op 16 februari ook de partners en andere introducees welkom in "De Wandelgang"We beginnen op donderdag 16 februari 2017 samen met uw partners en/of introducees met de wijn, de saté. Wees welkom in "De Wandelgang", in The Boathouse aan de Kralingse Plas (Aanvangstijd is 18.00 uur; parkeren is gratis)


(Aanvangstijd is 17.00 uur; vanaf 18:00 uur is parkeren gratis)

Uw dagelijks bestuur:

Dirk-Jan Bezemer

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de GoeijWijnproeverij in samenwerking 
met Zegro & The Boathouse


Save the date!

  • 16 maart hebben we Stefan Coppers als spreker. Stefan maakte deel uit van het Brunel-team in de Volvo Ocean Race en hij kan daar boeiend over vertellen.
  • 20 april presenteren we in "De Wandelgang" 3D-brillen.
  • 18 mei een bijeenkomst samen met Friends in Business. Frank Vijg en Jan Rothmans zijn om zo maar te zeggen ook Friends in Business van ons. 
  • 15 juni sluiten we het eerste halfjaar van 2017 af met de traditionele Haringparty maar om die nog wat meer op te leuken, zal René Calamé (bekend van onze Nieuwjaarreceptie) voor de muzikale omlijsting zorgen.

Hét netwerk voor de binnenvaart.