banner3.jpg


Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,

Wat zal u ernaar uitkijken om met ons en met al uw relaties de dag na de parlementsverkiezingen onder het genot van heerlijke hap en uiteraard een noodzakelijk drankje in "De Wandelgang" door te nemen hoe het verder moet met Nederland de volgende vier jaar. Welke bizarre coalitie kan er worden gesmeed van zoveel vrijwel even grote partijen, om ons land door dit post-crisistijdperk te loodsen? 


U mag zich verheugen op een onweerstaanbare Mediterrane schotel met mals rundvlees, verse groenten, groene salade, vers stokbrood en rijst. En "De Wandelgang" is zoals altijd ook op 16 maart in The Boathouse, dus u weet dat het met die drank ook wel goed zit.We hebben voor wat afleiding gezorgd. Dat is maar goed ook, want na die wekenlange campagnes van de heren (en een enkele dame) lijsttrekkers willen we ook weleens iets anders horen en zien. Daarvoor zorgt hoogstpersoonlijk Stefan Coppers, de woordvoerder van het Brunel-team in de Volvo Ocean Race. Dat is weer eens iets anders dat over het water schuift. Zijn er links met de binnenvaart? We gaan het zien en horen als Stefan Coppers ons zal onderhouden met een ongetwijfeld boeiende voordracht.


U hoeft niet te vertellen op wie u heeft gestemd de dag ervoor (we zijn er natuurlijk wel benieuwd naar) maar u bent hoe dan ook welkom in "De Wandelgang" op donderdag 16 maart in The Boathouse aan de Kralingse Plas. (Navigatie: Langepad 51 3062 CJ.)

(Aanvangstijd is 18.00 uur; parkeren is gratis)

Uw dagelijks bestuur:

Dirk-Jan Bezemer

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de GoeijSave the date!

  • 20 april presentatie 3D-brillen
  • 18 mei Friends in Business Frank Vijg en Jan Rothmans
  • 15 juni Haringparty met René Calamé voor de muzikale omlijsting

Hét netwerk voor de binnenvaart.