banner3.jpg

Aan allen die de binnenvaart een warm hart toedragen


Uitnodiging 15 juni: HaringpartyBeste Wandelgangers en Wandelgangsters,

We weten dat we de laatste bijeenkomsten van "De Wandelgang" wel heel vernieuwend bezig waren maar we weten ook de waarde van de reguliere avonden in te schatten. Vandaar deze uitnodiging voor de traditionele Haringparty. Het heeft heel wat inspanning gekost, maar de start van het seizoen voor de Hollandse Nieuwe is op 14 juni, precies één dag voor onze Haringparty, zodat "De Wandelgang" daarmee dus op 15 juni zo goed als de primeur heeft.


De Maatjesharingen zullen rijk voorradig voor u klaarliggen, keurig in het gelid. Maar we laten de vissen niet alleen. Naast hen liggen (stukjes van) hun gefrituurde, verre neven in de vorm van kibbeling en voor wie helemaal niets geeft om vis, zijn er talrijke broden met kaas, vlees en losse snacks. Je zou bijna vergeten dat de laatste bijeenkomst van het seizoen van "De Wandelgang" ook de laatste mogelijkheid is voor de zomer om nog te netwerken, bij te praten en je persoonlijk op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in de binnenvaart. Want dat is "De Wandelgang" natuurlijk vooral: de plek om onverplicht en zonder al dan niet geheime agenda's met elkaar van gedachten te wisselen.


En dat gaat natuurlijk voortreffelijk met een goed glas wijn in de hand en met aangename spijzen. Zeker als dan ook nog de muziek wordt verzorgd door René Calamé, de muzikant die ook de Nieuwjaarsreceptie muzikale kleur gaf. Deze keer in een zonovergoten Boathouse met terras aan de Kralingse Plas, waarmee u alvast een voorproefje krijgt van de zomervakantie.U bent natuurlijk weer van harte welkom bij de Haringparty van "De Wandelgang" op donderdag 15 juni 2017, in The Boathouse aan de Kralingse Plas. (Navigatie: Langepad 51 3062 CJ.)


(Aanvangstijd is 17.00 uur; vanaf 18.00 uur gratis parkeren)

Uw dagelijks bestuur:

Dirk-Jan Bezemer

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij

Hét netwerk voor de binnenvaart.