banner3.jpg


Aan allen die de binnenvaart een warm hart toedragen

Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,


Iedereen is het erover eens: wat was het gezellig op de nieuwe locatie van “De Wandelgang”. De sprong over de Kralingse Plas bleek dus een voltreffer! Voortaan is De Tuin het vaste honk van “De Wandelgang”. We verwachten u weer op donderdag 19 oktober in De Tuin, vlakbij de Molen.


Het werd in september sowieso een memorabele bijeenkomst in “De Wandelgang”. Natuurlijk vanwege de heerlijke BBQ, maar daar bleef het niet bij. Hoewel het vooraf niet helemaal zeker was, kwam de CEO van het Havenbedrijf Rotterdam naar “De Wandelgang”, om met ‘de binnenvaart’ te overleggen over de meest prangende kwestie van dit moment: de wachttijden voor binnenschepen in de Rotterdamse haven. Allard Castelein bleek een begenadigd spreker en wist het gezelschap te boeien. Ook lichtte hij een tipje van de sluier op van de haventoekomst. Er staat ons veel te wachten, want ook de binnenvaart moet nadenken over en meegaan met de veranderende wereld. Castelein belichtte die andere kijk op energiegebruik in de toekomst bijvoorbeeld. Wat dat aangaat is “De Wandelgang” haar tijd ver vooruit. Wij steken al onze energie namelijk in natuurproducten. 
Zo presenteren we de komende bijeenkomst op 19 oktober de mosselavond. We weten dat we af en toe ver gaan met het verwennen van onze leden, maar de grote vraag is of je er ook te ver in kunt gaan?


Kom voor het antwoord op die vraag naar De Tuin voor de oktoberbijeenkomst.

Voel u weer welkom in de “De Wandelgang” op donderdag 19 oktober in De Tuin, Plaszoom 354 in Rotterdam. 

(Aanvangstijd is 18.00 uur; parkeren is gratis)


Uw dagelijks bestuur

Dirk-Jan Bezemer

Jan Struijk

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goei

Hét netwerk voor de binnenvaart.