banner3.jpg


Soms is het zinvol om iets dubbel te doen. Denk aan twee schroeven voor de voortstuwing van een schip of ‘de dubbel’ behalen (wat dit jaar alweer geen voetbalclub zal lukken). In “De Wandelgang” doen we sowieso alles dubbel en dwars zoals u van ons gewend bent en daarom bieden we onze gasten (u dus) op 15 maart bij de volgende bijeenkomst bij de curry met kip zowel rijst aan als naanbrood. Dat laatste is op zich al een dubbele, want ‘naan’ is Dari (de taal die Afghanen spreken) voor ‘brood’. U krijgt dus vrij vertaald ‘broodbrood’. Lekker hoor.


De bijeenkomst op de 15e in De Tuin vindt plaats een kleine week voor de Gemeenteraadsverkiezingen. Niet dat veel binnenschippers daarvan wakker zullen liggen, maar om maar alvast een schot voor de boeg te geven voor een leuke discussie: we kunnen mooi peilen hoe het ervoor staat in het land, toch? Gelukkig is dat niet zo slecht en kunnen we het ons allemaal veroorloven te genieten van een ontspannen, gezellig samenzijn in uw vertrouwde sociëteit. 


Volgende bijeenkomsten:

19 april 2018, 17 mei 2018, 28 juni 2018 (Haringparty), 20 september 2018, 18 oktober 2018 en 15 november 2018Hét netwerk voor de binnenvaart.