banner3.jpg


Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,


Alleen als iemand een heel interessant en onderhoudend, liefst ook belangrijk verhaal heeft te vertellen, nodigen wij hem of haar uit om in “De Wandelgang” een voordracht te houden. Die kritische houding van uw bestuur heeft u in de loop der jaren weten te waarderen en zo hebben we kwaliteit van de bijeenkomsten hoog kunnen houden. Ook bij de november-bijeenkomst van “De Wandelgang” zult u verrast worden door een doorwrochte presentatie.


De toekomst van het kolentransport

De toekomst van de kolentransport Op donderdag 15 november vertellen in “De Wandelgang” Martin Winter en Esther Erkelens bevlogen over hun visie op de toekomst van kolentransporten.

Op donderdag 15 november vertellen in “De Wandelgang” Martin Winter en Esther Erkelens bevlogen over hun visie op de toekomst van kolentransporten. In de moeizame strijd tegen de overvloedige uitstoot van broeikasgassen worden kolencentrales gesloten en dit heeft soms onvoorziene effecten. Martin Winter en Esther Erkelens zijn beiden managers bij EMO op de Maasvlakte. Zij hebben over dit onderwerp nagedacht en nemen u graag mee in hun visie. Met deze presentatie, het samenzijn in De Tuin van de talrijke binnenvaartprofessionals èn een fantastisch Captain’s Dinner sluiten we het jaar 2018 in stijl af, voor “De Wandelgang”. Voor de binnenvaart is 2018 een jaar met historisch lage waterstanden op de rivieren.


Captain's Dinner

Captain's Dinner

Benieuwd wat staat er op het menu staat?

  • Stamppot met bal gehakt
  • of worst of Rode Poon!

Zien we u donderdag 15 november ook?Maar eerst: 

voel u weer welkom in de “De Wandelgang” op donderdag 15 november in De Tuin, Plaszoom 354 in Rotterdam. (Aanvangstijd is 18.00 uur).


Volgende bijeenkomsten:    3 januari 2019 NieuwjaarsreceptieIn 2019 beginnen we gelukkig weer met een schone Pegel en met een Nieuwjaarsbijeenkomst. U hoort daar uiteraard als eerste van.Uw dagelijks bestuur:

Dirk-Jan Bezemer

Jan Struijk

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij 


Hét netwerk voor de binnenvaart.