De Wandelgang

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 


Beste Wandelgangers en -gangsters,

Niet voor het eerst benadrukken wij dat "De Wandelgang”een internationale sociëteit is, wars van elke vorm van discriminatie. Toch wordt jaarlijks in diezelfde "De Wandelgang” één nationaliteit verheven boven de rest, en nog wel met instemming van allen. Dit betreft een culinair onderscheid en zeker als we onthullen dat het land waar deze specialiteit vandaan komt de regerend wereldkampioen voetballen herbergt, weten we ons verzekerd van een juichend onthaal. Het is inderdaad niet IJsland, Tahiti of Oezbekistan, maar het sympathieke Italië, dat ons altijd weer verwent met de heerlijkste gerechten. U raadt het al: het is weer tijd voor één van die (tien) hoogtepunten in het sociëteitsjaar: de pasta-avond. 

Het is tevens de laatste keer dat Michael Corleone en zijn vriendjes van Sicilië mee kunnen genieten van al die heerlijke pasta’s, want vanaf mei hebben alle echte doorgewinterde leden van "De Wandelgang”een creditcard die de toegang tot de populaire bijeenkomst verschaft.

Hoewel de nieuwe bewindsvrouwe met de binnenvaart in haar handtasje net als één van haar illustere voorgangsters Tineke heet, staan er zeker nog geen tolpoortjes op 19 april. Tineke Huizinga is die dag derhalve welkom om te komen bewijzen dat het haar met de honderd dagen dialoog met het gewone volk menens is. 

Op donderdag 19 april speelt zich de "De Wandelgang” weeraf in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
Ook dan bent U weer meer dan welkom.

(aanvangstijd is 17.00 uur)


Ad Kriesels

Ad Kraai

Ruud de Jong

Hét netwerk voor de binnenvaart.