De Wandelgang

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 


Beste Wandelgangers en -gangsters,

We leven in een boeiende tijd. Wie twintig jaar geleden dacht dat we nu in het gangboord met een miniatuur telefoontje konden bellen met iedereen op duizenden kilometers afstand of dat we gratis met elkaar konden communiceren via draadloze computers, mag zijn hand opsteken. Sorry, niemand heeft uw hand gezien en we geloven het toch niet. 

Internet werd jarenlang omschreven als een ‘omgevallen boekenkast’. Heel veel informatie zonder dat je er een touw aan vast kon knopen. Dat is niet meer zo. Dankzij verrassend slimme zoekmachines heeft iedereen met internet een formidabele hoeveelheid informatie ter beschikking. Ook over "De Wandelgang” (www.dewandelgang.nl) en zelfs over de leden van "De Wandelgang” .

Wat? Zult u zeggen, maar dat wil ik niet! Alle gegevens zomaar op straat… En terecht, de ledenlijst is zwaar beveiligd achter een wachtwoord. En hoewel bezoeken aan "De Wandelgang” een zeer zinvolle invulling van uw vrije tijd zijn, hebben we gekozen voor een werkwoord als wachtwoord. Maar wel een ontspannen werkwoord: ******. Je moet echt over een gave beschikken om zoiets te verzinnen, maar we blijven bescheiden. Exclusief voor de leden is er dus toegang tot de ledenlijst. Heeft u er echter ook zo’n hekel aan als de gegevens op internet achterhaald zijn of gewoon niet kloppen? Wij ook. Daarom verheugen we ons als u bereid bent uw mutaties aan ons door te geven op het e-mail adres info@dewandelgang.nl (alweer die gave). Dus: als u muteert, muteren wij mee. 

Mutant of niet, u blijft natuurlijk welkom bij de maandelijkse bijeenkomst, op 18 oktober, zoals hieronder ook al staat:

Op donderdag 18 oktober speelt zich de "De Wandelgang” af in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
Ook dan bent U weer meer dan welkom.

(aanvangstijd is 17.00 uur, officiële eindtijd om 21.15 uur)


Ad Kriesels 

Ad Kraai

Ruud de Jong

Hét netwerk voor de binnenvaart.