De Wandelgang

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 


Beste Wandelgangers en -gangsters,

Terwijl de Nederlandse premier en zijn minister van Financiën een stel banken kopen om zuinig te zijn op ons spaargeld, ontvangt u van ons een uitnodiging voor een bijeenkomst. Geen bijeenkomst om samen te treuren over het lot van de financiële wereld, maar een bijeenkomst om samen te genieten van de verworvenheden waar we trots op zijn en van de toekomst die ons zoals gebruikelijk toelacht. Kortom: een uitnodiging voor de immer positief geladen sociëteit "De Wandelgang”die op donderdag 16 oktober weer in het ARA-hotel in Zwijndrecht wordt gehouden. 

Misschien dat we in "De Wandelgang”wel heel even stil mogen staan bij wat er zoals in de wereld gebeurt. Tegen de tijd dat de dollar minder hard zakt dan de staalprijs stijgt, kunnen nieuwe schepen wel eens een tikkeltje duurder worden bijvoorbeeld. Dan wordt het tijd voor de werven om nog wat scherper te gaan concurreren. En mocht er een spaak in het wiel worden gestoken of roet in het eten worden gegooid dan kun je maar beter zoveel schuldeisers hebben dat de ministers van Financiën staan te dringen om je over te nemen. Over roet in het eten gesproken: de barbecue was in september weer een weergaloos succes. Het weer werkte ook mee. En dat was maar goed ook, want de grote schare leden die een vorkje mee kwamen prikken, kon zo op het terras genieten van de nazomer.

Het zou een wonderlijke speling van de natuur zijn als in oktober en bij de Beaujolaisavond in november de herfststormen gaan liggen om ons te plezieren en we ook dan van het buitengebeuren gebruik kunnen maken. Maar de wonderen zijn "De Wandelgang” nog niet uit. Kom uzelf daarvan overtuigen:

Op donderdag 16 oktober speelt zich de "De Wandelgang” af in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 

Ook dan bent U weer meer dan welkom.

(aanvangstijd is 17.00 uur officiële eindtijd 21.15 uur)


Ad Kriesels 

Ad Kraai

Ruud de Jong

Hét netwerk voor de binnenvaart.