De Wandelgang

Betreft: Sociëteit"De Wandelgang”

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Er zijn van die ‘landmarks’ die elk jaar in stukken delen. Vóór de Pasen, na de Pasen bijvoorbeeld, of: vóór de zomervakantie en ná de zomervakantie. Hoewel zeker dat laatste – de zomervakantie – een nogal vrij interpreteerbaar begrip is, lijkt iedereen altijd precies te weten wat je bedoelt als je zegt dat je ‘er na de zomervakantie op terugkomt’. 
De jaarlijkse pasta-avond in "De Wandelgang”is ook zo’n landmark geworden. Het jaar begint alweer flink op te schieten, want we gaan alweer pasta eten in "De Wandelgang”.Iedereen (die de binnenvaart een warm hart toedraagt) weet dan wat je bedoelt. En het aardige is dat we ook heel goed de coördinaten van de pasta-avond kunnen geven: vlak ná de Pasen en een tijdje vóór de zomervakantie (die zoals u weet wordt ingeluid met een haringparty). 
Nu we het toch over toekomstige bijeenkomsten van "De Wandelgang” hebben, lijkt het ons verstandig als we de agenda even bijwerken. In mei valt de bijeenkomst van "De Wandelgang”niet op donderdag 21 mei maar op woensdag 20 mei. Uiteraard respecteren we Hemelvaartdag, die dit jaar samenvalt met de derde donderdag van mei.

Geen woord over de crisis, zult u misschien denken. Daar wordt al zoveel over gezegd en geschreven, we laten het maar over ons heen komen. We weten zeker dat het draaglijker is als we met z’n allen contact met elkaar houden en de maandelijkse bijeenkomst leent zich daar bij uitstek voor. Daar kunt u ook aangeven of u onze mening over de crisis wilt horen. Maar tot die tijd houden we het er op dat we ‘er na de zomervakantie op terugkomen’.

U blijft meer dan welkom op de pasta-avond, donderdag 16 april, in "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.30 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong 

Voor uw agenda:
De komende bijeenkomsten worden georganiseerd op de volgende data: WOENSDAG 20 MEI , 18 juni de haringparty, 

juli en augustus zomerreces!

Hét netwerk voor de binnenvaart.