De Wandelgang

Betreft : Sociëteit "De Wandelgang"


Beste Wandelgangers en -gangsters,


Gelukkig is de Franse keuken een stuk beter onderhouden dan de kanalen in het land van Marianne. 
Met veel genoegen kondigen we daarom de volgende bijeenkomst van "De Wandelgang" aan als de jaarlijkse Franse avond: du vin, du pain en ook nog wat op dat stukje stokbrood. 
Dat kan echt nog wel, ook al worden de tijden wat magerder. Natuurlijk worstelen de Fransen met hun belangrijkste bank, maar het is natuurli'jk nog lang geen Grieks worstelen.
Niet dat we onze kop in het zand willen steken voor de problemen om ons heen. Dat praat zo lastig en we willen toch bij het genot van een goed glas wijn en een stukje Franse kaas graag met u bijpraten. Over de dingen die er echt toe doen, bijvoorbeeld dat Nicholas Sarkozy weer vader wordt. De Franse president houdt van aanpakken. Deze zoon van een Hongaarse vader heeft echt Europees bloed en dat je ziet ook dat hij van de vaarverbinding tussen Parijs en Rotterdam zomaar grootscheeps vaarwater maakt. Dat doet Napoleon hem niet na. Dus alvast een santé op de vele Soirées Frangaises in de toekomst tijdens dit voorproefje van de Seine-Nord verbinding in "De Wandelgang"

U bent uiteraard weer van harte welkom op de Franse avond van "De Wandelgang" in het ARA-hotel inZwljndrecht op donderdag 20 oktober.

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong


Voor uw agenda:
De eerstvolgende bij eenkomsten
vinden plaats op de volgende data: 
17 november, 15 december en 6 januari 2012

Hét netwerk voor de binnenvaart.