De Wandelgang

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Tijd voor de maandelijkse uitnodiging – of zeg maar: oproep – voor de april-bijeenkomst van "De Wandelgang” op donderdag 19 april. Verplichtingen kennen we niet, maar laten we eerlijk zijn: wegblijven is ook niet echt een optie.
Voor deze ene keer maken we een unieke uitzondering voor de jongste talenten onder de binnenvaarders, die wellicht die avond moeten optreden bij de Jong Haventalent-verkiezingen bij het STC in Rotterdam. Mochten er ondernemende jongelingen uit de binnenvaart meedoen, dan weten zij zich gesterkt dat wij geen disciplinaire maatregelen nemen vanwege hun onbedoelde afwezigheid in "De Wandelgang” 

Nou zijn wij niet zo van de discipline, want juist "De Wandelgang” staat bekend als de meest onverplichte bijeenkomst op het westelijk halfrond. Niettemin presenteren wij aan onze leden volgens een strikte en strakke regelmaat bijeenkomsten volgens een vast en ijzersterk patroon. Zo zijn we aan onze jaarlijkse april-bijeenkomst toe en dat is zoals onze trouwe leden heel goed weten – en alweer maanden watertandend naar uit kijken – de pasta-avond. 
Let wel, geen tandpasta of Pasta Choca, maar originele Italiaanse deegwaren. U kent ze wel, de canneloni, farfalle, gnocci, lasagne, maccaroni, penne, conchiglie, fussilli, spaghetti, tagliatelle, linguini, papardelle, tortelini en ravioli. 
Het uitspreken van die prachtige namen alleen al roept het gevoel op dat je deel uitmaakt van de familie Corleone die zich vermaakt op een zonovergoten, Siciliaans terras. Kortom: u voelt zich helemaal veilig bij de pasta-avond in "De Wandelgang” 

U bent uiteraard weer van harte welkom bij de pasta-avond in "De Wandelgang” op donderdag 19 april in het ARA-hotel in Zwijndrecht.


(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong 

Voor uw agenda. De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data: 24 mei en 21 juni.


Hét netwerk voor de binnenvaart.