De Wandelgang

Beste Wandelgangers en -gangsters,

U heeft hopelijk ook genoten van deze zomer. Na de warme maand augustus zijn we bijna alweer vergeten dat aanvankelijk de zomer compleet verregende. Typisch een zomer waarin het beste voor het laatst werd bewaard. En dat is dan ook precies waar we u voor uitnodigen: de barbecue (BBQ) in "De Wandelgang” op donderdag 20 september.

Ruim een week na de Kamerverkiezingen kunnen we gezamenlijk opgelucht constateren dat we die lijsttrekkers niet meer elke dag op TV zien. Wim Kan zei al in 1972: die koppen van die fractieleiders, je krijgt ze zelfs niet met spons en zeem van die buis. Dat was dus 40 jaar geleden en die verkiezingen leidden tot het kabinet Den Uijl, dat onmiddellijk werd geconfronteerd met de eerste echte oliecrisis.

Terwijl ze in Den Haag timmeren aan een nieuw kabinet, timmert de binnenvaart aan de weg om de eigen crisis het hoofd te bieden. 

Het is altijd een plezierig vooruitzicht om alle creativiteit in de sector weer bijeen te zullen zien bij onze jaarlijkse BBQ, waarmee een vruchtbare bodem wordt gelegd voor een volgend succesvol sociëteitsseizoen vol Franse, Italiaanse en uiteraard ook Hollandse gastronomische hoogstandjes voor de fijnproevers onder ons. U heeft gelijk, dat zijn we allemaal.

U bent uiteraard weer van harte welkom in "De Wandelgang”
op donderdag 20 september in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)


Ad Kriesels

Ad Kraai

Ruud de Jong 

Voor uw agenda:

De eerstvolgende bijeenkomsten zijn:18 oktober, 15 november en 20 december

Hét netwerk voor de binnenvaart.