De Wandelgang

Betreft: Sociëteit"De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Zo’n snelle kabinetsformatie maakt ons weer trots Nederlanders te zijn en daarom nodigen we u graag uit om met ons op 15 november te genieten van een oer-Hollandse avond in "De Wandelgang” De hutspot staat voor u klaar, het kuiltje voor de jus is optioneel. Wij zorgen voor u. Bij ""De Wandelgang”  is de zorg nog zonder inkomensafhankelijke premieverhoging. 

Gelukkig werkt het weer mee om volop te kunnen genieten van deze gerechten. We verwachten nog wel een staartje van de orkaan Sandy, maar ondanks alle dramatische voorspellingen leven we hier nog steeds in een milde klimaatzone, al was het in oktober wel even vreemd om van plus 22 naar minus 10 graden te gaan binnen een week. Schommelingen waar we in de binnenvaart niet van schrikken toch? Wij zijn gewend aan hoge pieken en diepe dalen, al zijn we het met u eens dat het in het huidige dal niet echt knal is. Misschien kunnen we de verladers interesseren voor dalurenkaarten.

Alle gekheid op een stokje, we hebben genoeg om over te praten tijdens de enige echte hutspotavond die "De Wandelgang” rijk is. 

U bent uiteraard weer van harte welkom bij de Hollandse avond 15 november in "De Wandelgang” op donderdag oktober in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 
(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)


Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong

Voor uw agenda:

De eerstvolgende bijeenkomsten staan genoteerd op de volgende data:
 20 december, 3 januari NIEUWJAARSPARTY en 21 februari

Hét netwerk voor de binnenvaart.