De Wandelgang

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Kijk naar buiten en U ziet dat het snertweer is. Waar doet u dat aan denken? Natuurlijk aan "De Wandelgang” Dat kan niet missen. En wij zouden U ook niet willen missen op de gezelligste avond van het jaar, op 20 december in het ARA-Hotel. Daar gaan we U gemeend Fijne Feestdagen toewensen en een voorspoedige start van het nieuwe jaar. 

Natuurlijk zullen er mensen zijn die zeggen dat het niet veel slechter kan dan in 2012 en dus moet 2013 wel beter zijn. Dat zou je als optimistisch kunnen bestempelen, maar wij houden het op een simpel ‘Gelukkig 2013’ en dan weet u heel goed wat we bedoelen. En vergis U niet. De Champagne op het tapijt is amper opgedroogd of we staan alweer met elkaar te proosten op het nieuwe jaar, want 3 januari is al de eerste donderdag van dat nieuwe jaar en dus is die dag de Nieuwjaarsreceptie van "De Wandelgang” Mocht U in dubio staan welke nieuwjaarsrecepties U al dan niet gaat bezoeken in die drukke eerste maand van het jaar, dan is dit jaar de keuze wel erg gemakkelijk. Kom naar de Nieuwjaarsreceptie in "De Wandelgang” en dan heb je iedereen die ertoe doet, alvast gezien. Inderdaad, dat geldt ook voor al die anderen, want U bent er toch bij?

U bent uiteraard weer van harte welkom bij de snertavond in Kerstsfeer op donderdag 20 december in "De Wandelgang” in het ARA-hotel in Zwijndrecht en kort na de jaarwisseling op 3 januari 2013.


(aanvangstijd is voor beide bijeenkomsten 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels
Ad Kraai
Ruud de Jong

Voor uw agenda:
De eerstvolgende bijeenkomsten staan genoteerd op de volgende data:

3 januari NIEUWJAARSPARTY en 21 februari, 21 maart en 18 april.

Hét netwerk voor de binnenvaart.